Staal is zo sterk als zijn coating.

Taal: Nederlands   Nederlands

Over RoBoCoat

 
Meer informatie? info@robocoat.eu Of stuur een e-mail

Over RoBoCoat GmbH

RoBoCoat, opgericht in juni 2011 door Alfons Botter en Jos Roelofs is een bedrijf dat zich bezig houd met het beschermen en verfraaien van metaal.

De werkzaamheden bestaan dan ook voornamelijk uit het machinaal stralen en spuiten van staalconstructies. Ook kleine onderdelen zoals velgen, hekwerken en machine onderdelen kunnen wij behandelen.

Het stralen gebeurd vol automatisch met een werpstraal machine. Omdat we regelmatig het straalmiddel laten analyseren (desnoods bijsturen), en het gestraalde oppervlak meten/controleren, is de kwaliteit gewaarborgd.

Na het stralen wordt het staal voorzien van een coating. Dit kan variëren van een (simpele) één laags 70mu tweecomponentenprimer tot een highbuild verfsysteem voor een maritieme omgeving.

Door een nauwe samenwerking met de fabrikant van de verf, en meeliftend op hun ervaring en kennis is elk verf systeem volgens het bestek uit te voeren. Desgevraagd maken we samen met u en de fabrikant een verfadvies.

Tijdens de applicatie  en als het verfsysteem droog is wordt de laagdikte gemeten. We meten met geijkte apparatuur. Van deze meting wordt een laagdikte rapport gemaakt. Dit rapport is ten alle tijde opvraagbaar inclusief digitale foto’s.

Het transport van een staalconstructie naar de bouwplaats kunnen wij uiteraard voor u regelen.

Na transport en montage, kunt u de kleine beschadigingen zelf bijwerken met de door ons bijgeleverde verf. Soms is het gewenst de gehele constructie op de bouwplaats over te schilderen of te voorzien van een brandwerende coating. Hiervoor hebben we ook de juiste mensen in huis.

Wilt u meer weten over onze werkwijze? Wij komen graag in contact met u. Ga hiervoor naar de ‘’contact’’ pagina en stuur ons een bericht.

 
Wilt u meer weten over ons en onze werkwijze? Wij komen graag in contact met u! Ga hiervoor naar de pagina 'contact' en stuur ons een bericht.
 
 

Robocoat+ Robocoat+
Meer informatie? Bel +316 539 455 11 / +316 203 192 94
Home    |    Sitemap    |    Contact