Staal is zo sterk als zijn coating.

Taal: Nederlands   Nederlands

Kwaliteit

 
Meer informatie? info@robocoat.eu Of stuur een e-mail

Kwaliteit

Onze slogan ‘’Staal is zo sterk als zijn coating’’ zegt genoeg. Zonder de juiste bescherming zal staal terug willen naar zijn oorspronkelijke vorm namelijk roest/ ijzererts. Om dit te voorkomen is een beschermlaag nodig.

Wij gaan ervoor om bij elke opdracht de gevraagde kwaliteit te halen. In het bestek wordt vaak duidelijk omschreven wat er moet worden aangebracht qua verfsysteem en laagdikte. Is er geen bestek of wordt ons om advies gevraagd dan gaan we opzoek om tegen de laagste kosten het hoogst haalbare te realiseren.

In de ‘’Corrosie classificatie volgens ISO 12944-5’’ wordt Nederland verdeeld in verschillende atmosfeer klassen . van C1 (binnen verwarmt gebouw), tot C5-m (off shore hoog zoutgehalte).

Omdat we dagelijks contact hebben met de verffabrikanten, en we samen veel kennis en ervaring hebben, kunnen we constant opzoek naar het beste verf systeem.

Maar voor we het staal kunnen voorzien van een verfsysteem zal het eerst moeten worden ontdaan van roest en vuil. Wij doen dit doormiddel van een werpstraalmachine. Het stralen gebeurd vol automatisch met een werpstraalmachine. Omdat we regelmatig het straalmiddel laten analyseren (desnoods bijsturen), en het gestraalde oppervlak meten/controleren, is de kwaliteit gewaarborgd. We stralen volgens internationaal- ISO-norm 8501-1 in de kwaliteit Sa2.5. Desgewenst kan Sa 3 worden gestraald.

Na het stralen kan de verf worden aangebracht. Tijdens de applicatie zullen we de natte laagdiktes meten, en hierop desnoods aanpassen. Als de verf voldoende is doorgehard zullen we een droge laagdikte meting doen. Met geijkte apparatuur. Hiervan wordt een rapport gemaakt voorzien van digitale foto’s. De rapporten worden u uiteraard op verzoek toegezonden.

Na transport en montage, kunt u de kleine beschadigingen zelf bijwerken met de door ons bijgeleverde verf. Soms is het gewenst de gehele constructie op de bouwplaats over te schilderen of te voorzien van een brandwerende coating. Hiervoor hebben we ook de juiste mensen in huis.

 
 
 
 
 
 
 

Robocoat+ Robocoat+
Meer informatie? Bel +316 539 455 11 / +316 203 192 94
Home    |    Sitemap    |    Contact